3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Antalyaspor mesaisi başladı

Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur, Sakaryaspor galibiyetini unuttuklarını, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçına konsantre olduklarını belirterek, "Ligde 3 maçımız kaldı. Antalyaspor ve İstanbulspor ile deplasmanda, Samsunspor ile ise sahamızda oynayacağız. Kalan maçlarımızı kazanarak play-off'a kalmayı hedefliyoruz. Bazı futbolcuların hafif sakatlıkları var. Maç gününe kadar bu oyuncuların hazır olmalarını bekliyoruz. Moral olarak üst seviyedeyiz, bunu en iyi şekilde kullanmak istiyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren ise, Sakaryaspor karşısında aldıkları farklı galibiyetle büyük moral bulduklarını ve önemli bir engeli kayıpsız geçtiklerini belirterek, "Artık bu maç geride kaldı. Antalyaspor maçını düşünüyoruz. Tüm oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Bizlerin ve taraftarlarımızın yüzlerini güldürüp kentimizde bayram havası estirdiler. Bu moralle inşallah büyük işler başarırız. Hedefimiz play-off ve bunu başaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Genel Kaptan Salih Akçadağ da, ellerine geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade ederek, "Sakaryaspor galibiyeti takıma güven getirdi. Antalyaspor grubumuzun güçlü ekiplerinden. Futbolcu arkadaşlarımız ve teknik heyetimiz bunun bilincinde. İnşallah zoru kolaya çevirip, sahadan galibiyetle ayrılacağız. Diyarbakırspor daha önceleri de dediğim gibi zor maçların takımıdır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 17:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?