3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Atilla Koca sahalara dönüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'un başarılı kalecilerinden Atilla Koca, sakatlığının tamamen iyileşteğini söyledi.

Ligin ikinci yarısında oynanan Elazığspor maçında rakibiyle çarpışması sonucu omuzu kırılan Atilla Koca, hem kalesini hem de takım arkadaşlarını özlediğini belirterek, "Sakatlığım tamamen iyleşti. Şimdi yeni sezon hazırlıklarının başlayacağı günü bekliyorum. Sakatlıktan tam anlamıyla kurtulduğum için çok mutluyum. Diyarbakırspor'da uzun yıllar oynamak istiyorum. Benim için önemli olan Diyarbakırspor'un başarılı olması ve taraftarımızın devamlı mutlu olmasıdır" dedi.

Atilla, Süper Lig'e çıkamadıkları için üzgün olduğunu da sözlerine ekledi.

Kulüp doktoru Muzaffer Polat ise "Kalecimiz Atilla Koca'nın tedavisi olumlu sonuç verdi. Yine eski günlerine dönecektir. Düzenli yapacağı idmanlar sonucunda eski formunu bulabilecektir" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 12:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bekir kenksss IP: 88.227.14.xxx Tarih : 6.06.2008 01:01:19

öncelikle çok büyük geçmiş olsun ve hoş geldin yeşil sahalara senin sayende inşallah diyarbakır bu yıl süper liğe çıkacaktır bu takımın sana ihtiyacı var. bu takıma canla başla emek verdin çok saol atilla