8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Ayakkabılar görücüye çıktı

DİYARBAKIR'DA AYAKKABI FUARI DÜZENLENDİ

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ayakkabıcılar Odası tarafından düzenlenen Diyarbakır Ayakkabı Fuarı'nda, Diyarbakır'da üretilen ayakkabılar görücüye çıktı.

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ayakkabıcılar Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen Diyarbakır Ayakkabı Fuarı açıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası binasında açılan fuara Diyarbakır'da üretim yapan 10 firma katılırken, firmalar Diyarbakır'da kendi el emekleri ile ürettikleri ayakkabıları görücüye çıkarttılar. Erkek ayakkabısından, bayan ayakkabısına, çocuk ayakkabısından spor ayakkabıya kadar her türlü Diyarbakır'ın kendi has imalatı olan ayakkabıları inceleyen Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni

Mutlu, "Diyarbakır'ımızda bir çok ayakkabı imalatçısı bulunuyor. Bugün burada da bu ayakkabılar sergileniyor. Ayakkabılarımız tamamen buralarda üretiliyor ve son derece şık olan ayakkabılarımız aynı zamanda modaya uygun bir biçimde de yapılıyor. Burada bu fuar vesilesiyle Diyarbakır'da üretilen ayakkabıların daha da tanınacağını umuyorum ve çevre illerden gelecek ayakkabıcılar ile birlikte Diyarbakır kendi markasını yaratmış olacaktır" dedi.

DİYARBAKIR'DA AYAKKABI FUARI DÜZENLENDİ
DİYARBAKIR'DA AYAKKABI FUARI DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 15:25:01
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 17:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?