3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

'Başarı için herşey yapılacak'

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, teknik direktör ve futbolcu transferi konusunda çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.


Gelecek sezon Süper Lig hedeflerine ulaşmak için transfer çalışmalarını uzun zamandan bu yana sürdürdüklerini aktaran Başkan Öktüren, 4 teknik direktörle görüşmelerinin devam ettiğini belirtti. Başkan Öktüren, "Bülent Korkmaz, Ogün Temizkanoğlu, İsmail Kartal ve Macar milli takımının teknik direktörüyle görüşüyoruz. Bu konu bir kaç gün içerisinde netleşecektir" dedi.

İç transferde 5-6 futbolcuyla görüştüklerini ve bunları kadroda tutacaklarını ifade eden Başkan Öktüren, dış transfer çalışmalarının da büyük bir titizlikle sürdüğünü kaydederek şunları söyledi:

"Dış transferde görüşmelerimizi sürdürdüğümüz 10 futbolcu ile ön anlaşmaya vardık. Bir kaç gün içinde sözleşme imzalayabiliriz. Bir hafta içerisinde iç ve dış transferle birlikte teknik direktör konusunu çözmüş olacağız."

Öte yandan Diyarbakırspor'un kalecisi Harun Avgın, gelecek sezon için iddialı konuştu. Yeni sezonda takımın değişilmezi olmak istediğini belirten kaleci Harun, "Geçen sezon geldiğim Diyarbakırspor'da başarılı oldum. Fakat son Play-off maçında şansızdım ama olan oldu. Hiç bir kaleci gol yemek istemez. Diyarbakırspor'u ve camiasını çok sevdim. Yeni sezonda takımımın değişilmezi olmak için büyük çaba sarf edeceğim. Hedefimiz Süper Lig'e yükselmektir" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 16:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?