3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Başkan kadınlarla biraraya geldi

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı, Yenişehir ilçesine bağlı Aziziye Mahallesi Beyaz Kelebekler Çamaşır Evi'nde çok sayıda kadınla bir araya geldi.

Aziziye Mahallesi'nde, sorunların çözülmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda söz alan kadınlar, mahallede eksik kalan alt yapının tamamlanması, mahalleye belediye tarafından fırın yapılması ve işsizlik gibi sorun ve istekleri dile getirdi.

Dile getirdikleri sorunları dinleyerek notlar alan Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı, kadınların 'Anneler Günü'nü kutlayarak konuşmasına başladı. Kadınların istek ve sorunlarını dile getirmelerini, demokrasinin gerçekleştirilmesi olarak ifade eden Anlı, "Siz burada demokrasiyi gerçekleştiriyorsunuz. İsteklerinizi, taleplerinizi demokratik bir şekilde dile getiriyorsunuz. Bu mücadele içerisindeki kadın mücadelesi önemlidir. Kimliğinizin özgürlüğü için büyük bedeller ödediniz. Sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Yaklaşık 9 yıldır görevde olduklarını dile getiren Başkan Anlı, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"80 yıldır neredeyse hiçbir şey yapılmayan bu şehirde altyapı problemlerinin tamamını çözdük. Bizler kendi adımıza, kendi aşiretimiz adına burada değiliz. Sizin adınıza buradayız. Her zaman halkımızın karşısında eksikliğimizi görüyoruz. Hiç kimseyi 'Bize oy vermiş veya vermemiş' olarak değerlendirmiyoruz. Hizmeti tüm yurttaşlarımıza eşit bir şekilde ulaştırmayı hedefliyoruz."

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 15:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?