3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Basketbol federasyonundan teşekkür

Diyarbakır'da 3- 4-5 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Teknosa Türkiye Kupası A Grubu Basketbol Eleme maçları için Basketbol Federasyonundan teşekkür geldi.

Diyarbakır'da düzenlenen eleme gurubu maçlarına katılan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türk Telekom, Aliağa Petkim ve Punar Karşıyaka takımları Basketbol severlere zevkli ve çekişmeli geçen maçlar seyrettirdi. Maçlar sonrasında Basketbol Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Diyarbakır'lılara kendilerine gösterdikleri misafirperverliğe teşekkür ederek, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü İslam Çetin'e teşekkür plaketi verdi. Metin Şahin, " Diyarbakır her türlü spor'a duyarlıdır ve her türlü güzelliği ve ilgiyi sporculara ve spor adamlarına sevgi ve saygılarını gösteriyor. Herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Basketbol Federasyonu tarafından teşekkür plaketine layık görülen Gençlik ve Spor İl Müdürü İslam Çetin de, " Diyarbakır'da böyle büyük etkinliklerin yapılması bizler için gurur vericidir. Çok güzel maçlar ve kıran kırana mücadeleler seyrettik. Bizler spor adamıyız devamlı sporun emrindeyiz. Basketbol Federasyonuna çok teşekkür ediyoruz. Tüm takımlara da başarılar diliyoruz " diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 12:31:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?