3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Basketbol turnuvası sona erdi

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Sokak Basketbolü Turnuvası, final maçları ve ödül töreniyle sona erdi.

Kayapınar Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Sokak Basketbolü Turnuvası yapılan final maçlarıyla sona erdi. 4 Haziran günü Diclekent Kavşağı Metropol Semt sahasında başlayan turnuvaya 196 takım katıldı. 5 gün boyunca devam eden turnuvada dereceye giren takımlara kupaları verildi. Kayapınar Belediyesi Dicle Kent Yeşil Kuşak yanında bulunan semt sahasında düzenlenen ödül törenine Kayapınar Belediye Başkanı Zülküf Karatekin, DTP İl Başkanı Necdet Atalay, Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Serim, Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Bülent Baykale ve çok sayıda vatandaş ile sporcu katıldı.


Ödül töreninde bir konuşma yapan, Belediye Başkanı Karatekin, 5 günden bu yana devam eden turnuvayı keyifle izlediğini belirterek, "Turnuvaya katılan takımları kutluyorum. Burada amaç turnuvaya katılmaktır. Hepiniz gönlümüzün şampiyonusunuz" dedi.

Kayapınar Belediyesi'nin sosyal donatı alanlarında bu etkinlikleri düzenlediklerine dikkati çeken Karatekin, "Bu sosyal donatı alanlarının sahipleriyle bir arada olmaktan mutluyuz. Amacımız hizmetin kalitesini yükseltmek ve erişebilir kılmaktır. Sporu bir grubun tekelinden çıkarıp herkese olanaklar sağlamak gerekir" şeklinde konuştu.
Turnuva sonunda Genç Kızlar kategorisinde birinci olan Cizrelioğlu'nun Kızları takımına kupayı Belediye Başkanı Zülküf Karatekin, Yıldız Kızlar kategorisi şampiyonu Sagocular takımının kupasını DTP İl Başkanı Necdet Atalay, Yıldız Erkekler kategorisinde şampiyon olan Acemi Birlik takımına kupasını Lice Belediye Başkanı Şeyhmuz Bayhan, Genç Erkekler kategorisinde şampiyon olan İMKB Kayapınar Lisesi'nin kupasını Yol İş Diyarbakır Şube Başkanı İbrahim Öztopalan, Eğitim Evleri Kızlar Şampiyonu Avaşin'in kupasını ise Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Serim verdi. Turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler de verildi.

 

..
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 11:59:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?