3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Baydemir kanal çalışmasını denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir DİSKİ ekipleri tarafından yürütülen yağmur suyu ve kanal temizleme çalışmalarını denetledi.

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DİSKİ) ekipleri, kent genelinde yağmursuyu drenajı, kanal temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Mevlana Halit Mahallesi Hat boyu Caddesi'ndeki yağmur suyu ve kanal temizleme çalışmalarında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Çalışma alanlarında işçilerle sohbet eden ve DİSKİ Genel Müdürü Yaşar Sarı'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Baydemir, yapılan çalışmaların çok değerli hizmetler olduğuna vurgu yaparak, önümüzdeki 25-30 yılın ihtiyaçlarını karşılayacak alt yapı çalışmaları olduğunu söyledi.

Kış mevsimi öncesinde çalışmaların sona ermesini isteyen Baydemir, gerekirse ekiplerin ikiye çıkarılmasını istedi. Bunun üzerine DİSKİ Genel Müdürü Yaşar Sarı da Hat boyu Caddesi'ndeki çalışmaların en geç 75 gün içinde tamamlanacağını söyledi.

Urfa yolu ile Askerlik Şubesi arasında toplamda bin 750 metrelik alanda yağmuru suyu ve kanalizasyon bağlantılarının yanı sıra aboneliklerin yenileneceğini belirten Sarı, yağmur suyu ızgaralarının da yapılacağı bilgisini verdi. Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Baydemir, ardından bazı esnaf gruplarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 16:05:39
Güncelleme :23 Temmuz 2008 Çarşamba 16:08:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?