3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Baydemir'e teşekkür ziyareti

Dicle Nehri'nde boğularak hayatını kaybeden Perihan Demir ve Aynur Kanar'ın aileleri Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret ederek cesetleri çıkaran ekiplere emeklerinden dolayı teşekkür etti.


27 Temmuz Pazar günü halı yıkamaya gittikleri Dicle Nehri'nde boğulan Perihan Demir ve Aynur Kanar'ın aileleri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir konuklarını makamında ağırlarken yaşadıkları acıyı paylaştıklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Hakkı Bilici'nin de hazır bulunduğu ziyarette, aileler, su altı kurtarma ekiplerinin 4 gün boyunca canla başla çalışıp kendilerine yardımcı olduklarını belirterek Baydemir ve Bilici'ye teşekkürlerini iletti. Baydemir de yaşanan acının çok büyük olduğunu söyleyerek böylesi bir acıyı bir daha yaşamamak istediklerini söyledi. Havaların ısınmasıyla birlikte hemen her hafta bu tip boğulma haberleri aldıklarını söyleyen Baydemir, ''Örnek çalışmalara imza atan ekiplerimiz bu tip ihbarları alır almaz elinden geleni yapmaya çalışıyor. Buradan yeniden sesleniyorum. Lütfen dikkatli olalım, nehre tedbirsiz girilmemesi konusunda duyarlılık gösterelim'' diye konuştu.
Baydemir, başta İtfaiye Daire Başkanı Bilici ve Sualtı Arama Kurtarma Ekibi olmak üzere bu konuda çaba gösteren herkese teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 17:49:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?