3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Belediye Başkanı vatandaşla buluştu

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar Belediye Başkanı Zülküf Karatekin Huzurevleri Küçe bölgesi sakinleriyle bir araya geldi.

Karatekin, Kayapınar'ın tüm bölgelerinde yaşayan insanların eşit hizmet alma hakkına sahip olduğunu belirterek çalışmaları bu anlayışla sürdürdüklerini söyledi.

Küçe bölgesinde yaşayan vatandaşlarla Huzurevleri bölgesinde bir araya gelen Belediye Başkanı Zülküf Karatekin, DTP Kayapınar İlçe Başkanı Nesim Gültekin, Belediye Başkan Yardımcıları Sabahattin Dinç, Hüsniye Düzel, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri kahvehanede toplandılar. Mahallenin sorunlarını dinleyen Başkan Karatekin, Kayapınar'ın tüm bölgelerinde yaşayan insanların kendileri için eşit hizmet alma hakkına sahip olduğuna dikkati çekerek, "Hizmeti herkese eşit ve adil bir biçimde ulaştırmaya çalışmaktayız. Özellikle gecekondu bölgelerindeki bazı kesimlerde yalana dayalı söylentiler çıkarılıyor. Vatandaşlarımızın kesinlikle bu söylentilere inanmamaları gerekir. Amaçları halkı ve belediyeyi karşı karşıya getirmek. Bu yalanlara kulak asmayın. Anlayışımız gereği her zaman vatandaşın yanındayız. Belediyemiz sınırları içinde bulunan tüm yerleşim yerlerinde yaşayan herkes, inancı ve düşüncesi ne olursa olsun bizim için eşit haklara sahip vatandaşlardır. Küçe Mahallesi'nin kanal, yol, kaldırım gibi sorunları bu dönem çözüldü. Bize anlattığınız sorunları imkanlarımız içinde çözüme kavuşturacağız. Bugüne kadar mahallemize yaptığımız hizmetler, bundan sonra yapacağımız çalışmaların teminatıdır" dedi.

Sorunların çözümü için halk ile belediyenin birlikte hareket edeceğini belirten Karatekin, "Sizler buna emin olun ki, sizlerin yararı için arazilerin belediyeye devredilmesi için yaptığımız başvuru kabul edilmemesi durumunda sizlerin mağdur olmamanız için elimizden geleni yapacağız" açıklamasında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 12:49:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?