3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Berivan Türkiye'yi temsil edecek

Tokat'ta yapılan Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda 60 kilogramda bayanlarda Türkiye ikincisi olan Diyarbakırlı Berivan Ay, Eylül ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Sur Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Ufuk Ertaş ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Aydın'ı ziyaret eden milli sporcu Berivan Ay, Başkan Aydın tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

Yeni bir kulüp olmalarına rağmen futbolun yanı sıra kick boks, atletizm, tekvando dallarında da faaliyet gösterdiklerini belirten Başkan Aydın, "Bir sporcumuzun kick boks dalında Avrupa Gençler Şampiyonası'nda Diyarbakır ve Türkiye'yi başarı ile temsil edecek olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Spor boş zamanları en iyi
şekilde değerlendirmek ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak için yapılır. Spor yapan gençlerin kendine güveni gelişir, başarı ve yenilgi yaşayarak, hoşgörü duygusunu yaşatarak, demokratik bir kişilik gelişimi sağlar. Ben gençlerimizin bizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine ve başarılı olacaklarına inanıyorum. Sporcularımızın elde ettikleri başarıları biz de belediye olarak ödüllendireceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 16:29:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?