3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Caddelere 'tazyikli' temizleme

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede temiz ve hijyenik bir ortamın sağlanması için cadde ve sokakları tazyikli su ile yıkıyor.


Yenişehir Belediyesi tarafından caddelerin yıkanmasıyla hijyenik bir ortam ve temizlik bilincinin oluşturulması hedeflenirken, uygulamadan memnun kalan esnaf temizlik işçilerine eşlik ediyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü Sorumlusu Mustafa Akınca, çalışmanın yaz mevsimi boyunca devam edeceğini belirti. Akınca, "Yenişehir ilçemizde çalışmalarımız yoğun olarak devam etmektedir. Çevrenin kirlenmesini önlemek için üzerimize düşen görevleri mutlaka yapmalıyız. En güzel temizlik kirletmemektir şiarıyla çalışmalarımız gece de devam etmektedir. Saat 20.00'den itibaren periyodik olarak, Lise , Ekinciler, Gevran, Şehitlik, Benusen ve Aliemri sokak ile tüm caddeleri tazyikli su ile yıkamaktayız'' dedi.

..
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 11:08:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kemal IP: 88.229.189.xxx Tarih : 27.06.2008 11:53:09

Ana caddeler yıkanıyor olabilir ancak belediye Prof.Dr. Selahattin Yazıcıoğlu caddesindeki YILDIZ sokağa şimdiye kadar hiç uğramadı. Çöpler, toz toprak, lağam hepsi birbirine karışmış durumda, hemde şehrin göbeğinde.