3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Camiye yardım sözü

AK Parti Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, Gençlik Kolları Kongresi için geldiği Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde sanayi camisine yardım yapacağını söyledi. 

İhsan Arslan, memleketi Silvan ilçesinde sanayi esnafını ziyaret etti. AK Parti Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, sanayi sitesini ziyareti sırasında caminin yapımı için yardım yapacağını söyledi. 

İhsan Arslan, AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi için kente geldiğini belirterek şöyle konuştu: "Bölgeye gelmişken ilçemde bazı dost ve akrabaların taziyeleri vardı. Onları ziyaret ettim, daha önce tarafıma iletilen sanayi camisinin yapımıyla ilgili talep üzerine yardım yapacağımı söylemiştim. Bugün çalışmaları yakından görme fırsatını buldum. Çok güzel bir cami yapılmaktadır. Ben ilçeme olan vefa borcumu ödüyorum. Bu hayırlı bir iştir. Sanayi Sitesi Başkanlığı tarafından bana cami inşaatını başlatacaklarını ancak maddi güçlerinin olmadığı iletildi bende böyle bir hayırlı işe katkı yapıp cami inşaatını tamamlayacağımı söyledim. Bugün cami inşaatında büyük bir mesafe kat edilmiş. İnşallah kısa zamanda cami tamamlanıp insanlarımız huzur içinde ibadetlerini yapacaklar." 

Silvan Sanayi Sitesi Başkanı Afit Değerli de, yıllardan beri cami inşaatını başlatmak için yardım beklediklerini belirterek "Bu yardımın milletvekilimiz olan İhsan Arslan'dan gelmesi bizi sevindirdi. Bir milletvekilinin görevi kendi memleketine hizmet ve yatırım yapmaktır. Bunu da milletvekilimiz yapıyor, cami yapımını da üstlenmesi bizi sevindirdi" dedi. 

Daha sonra milletvekili İhsan Arslan ortak olduğu Silvan Güç Birliği A.Ş.'nin kurduğu su şişeleme tesislerinde çalışmalar hakkında bilgi aldı. Arslan, "Kısa süre sonra su şişeleme fabrikamızda alt yapı çalışmaları tamamlanıp imalat faaliyetlerimize başlayacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 15:03:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?