3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Çınar'da huzur toplantısı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde huzur toplantısı yapıldı.

Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında yapılan huzur toplantısına İlçe Jandarma Komutanı Erol Özpulat, Emniyet Amiri Metin Mandacı, mahalle muhtarları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Vehbi Düz katıldı.


Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Çınar'ın, Diyarbakır ilinin en huzurlu ilçelerinden biri olduğunu belirterek, amaçlarının devlet-vatandaş işbirliği ile asayiş olaylarını daha da asgariye indirmek olduğunu söyledi.

İlçenin huzur ve güvenliği için muhtarların güvenlik güçleri ile yapacağı işbirliğinin önemine değinen Tanrıseven, geçmişte elbirliği ile yapılan çalışmalar sonucunda gençlerin zararlı alışkanlıklara bağımlılığının azaltılması konusunda olumlu sonuçlar alındığını kaydetti.


Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Kasım ayı içinde 5 bin aileye kömür yardımı yapıldığını belirterek, "500 ton ilave kömür talebinde bulundukMuhtarlarımızla işbirliği içinde bin aileye daha kömür dağıtacağız. Kömürler vatandaşın ayağına kadar götürülecek" dedi.


Toplantıda söz alan muhtarlar da Kaymakamlık tarafından yapılan yardımların son derece önemli bir işlevi olduğunu belirterek, asayişin sağlanması konusunda da işbirliği içinde olacaklarını söylediler.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 13:38:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?