3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Coşkun Birdal iddialı konuştu

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'un yeni transferi Coşkun Birdal, gollerine artık yeşil-kırmızılı formayla devam edeceğini söyledi.

Diyarbakırspor'un Eskişehirspor'dan transfer ettiği golcü oyuncu Coşkun Birdal, gol atmaya alışık bir futbolcu olduğunu belirterek, "Ben başarıya ve gol atmaya alışık bir futbolcuyum. Yaşım benim için bir zaman engel değil. Daha atacağım çok goller var. Profesyonel olduğum için işimin en iyisini yapmaya çalışırım. Formasını giydiğim takımlarla duygusal bağ oluştururum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım ve yaparım da. Eskişehirspor, Antalyaspor ve Vestel Manisaspor'da attığım goller ortada.

Şimdi, yeşil-kırmızılı forma altında gollerimi sıralayacağım. Bu takıma ve taraftarlarıma layık olmaya çalışacağım" dedi.

Diyarbakırspor Genel Kaptanı Dr. Abdurrahman Yakut da, Coşkun Birdal'a inandıkları için tecrübeli golcüyü takıma kattıklarını ifade ederek, "Coşkun, kendisini ispatlamış bir oyuncu. Bize verdiği sözü tuttu. Artık taraftarlarımızın da büyük desteğiyle bu golcü oyuncumuz sahada şahlanacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 12:53:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?