3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

D.Bakır yönetiminden valiye teşekkür

Diyarbakırspor Yönetim Kurulu, Diyarbakırspor'a desteğini esirgemeyen Vali Hüseyin Avni Mutlu'ya teşekkür etti.

Diyarbakırspor'a destek çıkan ve Kayapınar'da yapılacak dev spor kompleksi için büyük gayret gösteren Vali Mutlu'ya övgüler yağdıran Dr. Abdurrahman Yakut, "Vali bey sadece Diyarbakırspor değil kentin tüm sorunlarına karşı gösterdiği hassasiyetle her türlü takdiri hak ediyor" dedi.

Vali Mutlu'nun verdiği destek sayesinde Diyarbakırspor'un hem gündelik sorunlara çözümler ürettiğini, hem de gelecekle ilgili projeleri hayata geçirmeye çalıştığını belirten Yakut, "Futbol artık büyük bir endüstri haline gelmiştir. Kişisel çaba ve gayretlerle kulüplerin ayakta kalması mümkün değildir. Süper Lig'e çıkan kulüplere baktığınızda hepsinin arkasında siyaset ve bürokrasi desteği var. Diyarbakırspor'un başarılı olabilmesi için hem sivil yönetim hem de devlet erkanının desteği şarttır. Vali Hüseyin Avni Mutlu, örnek bir bürokrattır. Diyarbakırspor'un bu bölge için ne kadar önemli olduğunu biliyor. Göreve geldiği günden beri bu kulübün bir neferi gibi çalışıyor. Kentin o kadar sorunları arasında Diyarbakırspor'a zaman ayırdığı gibi çözümler üretiyor. İnşallah onun görev süresi zamanında kalıcı projelere imza atılır ve Diyarbakırspor kurtulur" dedi.

Geçen sezon maddi ve manevi anlamda sağladığı katkılarla Diyarbakırspor'a destek çıkan Vali Mutlu, işadamları, yerel yönetimler ve kentte para kazanan insanların büyük bir duyarsızlık gösterdiği Play-off maçları öncesinde devreye girerek 3 trilyonluk krizin çözülmesini sağlamıştı.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 20:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?