3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diskispor voleybol takımı 3. Lig'de

Diskispor bayan voleybol takımı şampiyon oldu ve 3. Lig’de mücadele etmeye hak kazandı. Takımını makamında kabul eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir salon sporlarına daha fazla önem vereceklerini söyledi.


Diskispor Bayan Voleybol takımı bölge birinciliğini elde ettikten sonra şimdi de 3. Lig voleybol müsabakalarında mücadele edecek. 3. Lig’te mücadele için Sivas’ta düzenlenen müsabakalarda Diskispor Erzurumspor ve Erzincanspor karşısında 3-0 galip gelirken müsabakalarda güçlü takım olarak görülen Trabzonspor oynadığı maçı da 3-1 gibi bir skorla aldı. Diskispor Bayan Voleybol takımını makamında kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir tek tek kutladığı sporculara gül verdi. Diskispor Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Uğur, Diskispor eski yöneticilerinden Av. Dilek Aydın takım antrenörü Kezban Elgörmüş Ata sporculara eşlik etti.

Maddi imkansızlıklara rağmen önemli bir başarıya atmanın onurunu yaşadıklarını belirten

Diskispor eski yöneticisi Dilek Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’den salon sporlarına daha çok önem verilmesini istedi. Genç voleybolcuların gösterdiği başarıyı çok büyük bir başarı olarak değerlendiren Baydemir, herkes bulunduğu zemin üzerinde böylesi başarılara imza atması durumundan Diyarbakır ve bölgenin içinde bulunduğu zahmetli koşulların çok daha kolay aşılabileceğini söyledi. Böylesi başarılar karşısında kentin oldukça moral depoladığını kaydeden Baydemir, kentin bu ve benzer başarılara ihtiyacı olduğunu belirtti.



Spor kültürünü oluşturmaya çalışıyoruz

Anakent Belediyesi olarak spora dostluk, barış, sevgi ve hoşgörü misyonunu yüklediklerini ifade eden Baydemir, sporu yurttaşın günlük bir davranış kültürüne dönüştürmeye çalıştıklarına vurgu yaptı. Sporu sadece futboldan ibaret olarak görmediklerini kaydeden Baydemir, spor salonlarına oldukça önem verdiklerini ama gelen talepler kaşsında bu desteği arttıracaklarını belirterek sporculara başarılar diledi.

Verilen destek nedeni ile Başkan Baydemir’e teşekkür eden Antrenör Kezban Elgörmüş Ata, kulüp olarak eğitime verdikleri destekten söz etti. Yapılan konuşmalardan sonra Baydemir, Antrenör Kezban Elgörmüş Ata’ya tüm sporcular adına bir buket çiçek verdi.

..
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 17:10:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?