3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diskispor'a son dakika şoku

Çaykur Rizespor, Fortis Türkiye Kupası'nda kendi sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor'u uzatmalarda bulduğu golle 2-1 mağlup ederek, puanını 6'ya çıkardı ve önemli bir avantaj yakaladı.


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, maç sonrası yaptığı açıklamada, rakibi hiçbir zaman küçümsemediklerini belirterek, "Rakibi Beşiktaş maçında seyretmiştim. Beşiktaş ile eşit bir futbol sergilemişlerdi. Kalecinin bir iki hatasından dolayı mağlup oldular. Böyle bir rakip hiçbir zaman küçümsenemez. Futbolcularıma da söyledim. Artık kolay rakip yoktur. Skorun 2-1 olması bizim açımızdan iyi oldu. 4-5 farkla yenseydik bizim için o kadar iyi olmazdı. Artık nerede olduğumuzu ve ne yapmamız
gerektiğini biliyoruz" dedi.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor Teknik Direktörü Ali Güneş ise, mağlup oldukları için üzgün olmadığını ifade ederek, "3 gün önce Beşiktaş ile yorucu ve zor bir maç oynadık. O yorucu maçın ardından burada aynı tempo ile oynamaya çalıştık. Oyunun başından sonuna kadar oyunu çirkinleştirmeden kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıtmaya çalıştık. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 22:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?