3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diskispor'da 3 cezalı

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor,hafta sonu sahasında oynayacağı Şanlıurfa Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.  Sarı-kırmızılı ekipte 3 futbolcunun cezalı olduğu belirtildi.
Elazığspor'a deplasmanda yenilerek 5 hafta sonra yenilgiyle tanışan Sarı-kırmızılı takımda, yöneticiler ve teknik heyet maçın hakemlerine sert tepki gösterdi.

DİSKİSpor Futbol Şube Sorumlusu Murat Tuğrul, bugüne kadar hiç bir hakemin art niyetli olduğunu düşünmediklerine dikkat çekerek, Ankara bölgesi hakeminin taraflı bir yönetim göstererek futbolcularını yıldırdığını ileri sürdü. İyi oynadıkları bölümlerde karşılarına hakem engeli çıktığını da belirten Tuğrul, "Yenildiğimiz maçlardan sonra bile hakemleri tebrik etme erdemliğini gösteren bir kulübüz. Hakem hatalarını futbolun doğası içerisinde görmekteyiz. Türkiye liglerinde başarısızlığın gerekçesini hakemlere dayandırmayan ender kulüplerdeniz. Bizi iyi takip edenler bu konudaki duruşumuzu bilir. Fakat bu kez konuşmak zorunda kaldık. Çünkü, Elazığspor maçının hakemi bizi mağlup etmek için özel gayret gösterdi. İlk yarıda kötü bir gol yedik, istediğimiz gibi oynayamadık. İkinci yarıya iyi başlayıp beraberlik golünü bulduktan sonra hakem verdiği enteresan kararlar ve çaldığı anlamsız düdüklerle önümüzü kesmeye çalıştı. Oyuncularımıza verilen hatalı kartlar, sürekli rakibin lehine verilen faul ve serbest vuruşlarla takımın direncini kırdı. Bu durumdan olumsuz yönden etkilenen oyuncularımız, oyundan koptuğu için rahat kazanacağımız maçı kaybettik" diye konuştu.

Tayfun'un kırmızı kart görmesinden sonra kaleye geçen Selçuk Aslan'ın Şanlıurfa ekibi karşısında da kaleyi koruması bekleniyor.Tayfun'un yanı sıra Mahmut Hançerli ve Akif Ekinci de sarı kart cezalısı durumuna düştü.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 10:56:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?