3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

DİSKİSpor'da galibiyet sevinci

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor'da, ligin ilk haftasında Malatya Belediyespor karşısında alınan 4-1'lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, ligin ilk haftasında aldıkları farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Ligin ilk maçında hatasız oynayarak rakiplerini kolay çözdüklerini belirten Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, "Tüm futbolcularım istediğim futbolu sahaya yansıttı. Lige iyi başlamak istiyorduk, Malatya Belediyespor'u yenerek lige iyi bir başlangıç yaptık. Futbolcularımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Hem bizi hem de taraftarlarımızı mutlu ettiler" diye konuştu.

Kulüp Başkanı İhsan Uğur ise, lige iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Futbolcularım sahaya kazanma arzusuyla çıktılar ve bunu da güzel bir futbol sergileyerek başardılar. Grubun iyi takımlarından birisiyiz. Centilmence mücadele ederek arzuladığımız hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 14:25:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?