3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diskispor'da gözler Adıyaman maçında

TFF 2. Lig 5. Grup'ta sezona 4-1'lik Malatya Belediyespor galibiyetiyle başlayan DİSKİSpor'da gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak Adıyamanspor maçına çevrildi.

Basın Sözcüsü Ekrem Yeşil, Adıyamanspor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Adıyamanspor maçının bizim için ayrı bir önemi var. İlk kez 2. Lig'de mücadele ettiğimiz geçen sezon rakibimizle yaptığımız maçlarda galibiyet alamadık. Bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. Adıyamanspor fobisini bu kez yenmekte kararlıyız. Sakatlıkları bulunan Ahmet Kurt, Cemil Turan, Oktay ve Yertek ile cezalı olan Mahmut Hançer, Adıyamanspor karşısında forma giyemeyecek" dedi.

Kulübün Başkanı İhsan Uğur ise, sezona farklı galibiyetle başlamalarının takımın moralini yükselttiğini belirterek ilerleyen günlerde daha iyi olacaklarını söyledi.

Başkan Uğur, bazı şeyleri konuşmak için henüz erken olduğunu belirterek "ancak ilk hafta sergilenen iyi futbolla farklı galip gelmemiz gelecek adına umut verdi. Haftalar ilerledikçe daha iyi olacağız. Bu sezon ligin en fazla ses getiren takımlarından biri olacağız. İyi sonuçlar aldıkça hedef kendiliğinden büyüyecektir. Teknik heyet ve
futbolcularımıza güveniyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 16:42:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?