3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diskispor'da hazırlıklar

TFF 2. Lig 5. Grup takımlarından Diyarbakır DİSKİSpor hafta sonu sahasında oynayacağı Belediye Vanspor maçının hazırlıklarına başladı.

Haftayı Adıyamanspor mağlubiyetiyle kapatan DİSKİSpor, ligin 3. haftasında evinde oynayacağı Belediye Vanspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Adıyamanspor mağlubiyetini unuttuklarını belirterek, "Şimdi önümüzde zorlu Belediye Vanspor maçımız var. Bu maçımızın hazırlıklarına başladık. Tüm çalışmalarımızdaki yoğunluğumuzu teknik ve taktik ağırlık olarak yapacağız" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcular bugünkü antrenmanda koşu ve kültür fizik hareketleri sonrasında kondisyon ağırlık çalışmalar yaptı. Yaklaşık 2.5 saat süren idman boyunca morallerin iyi olmadığı gözlendi. DİSKİSpor Basın Sözcüsü Ekrem Yeşil, "Bu hafta sahamızda Belediye Vanspor ile oynayacağız. İdmanlarımıza başladık. Geçen hafta aldığımız yenilgiyi telafi etmek istiyoruz. Bunun için futbolcularımızla ve teknik heyetimizle bir toplantı yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 17:47:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?