3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diskispor'da Mardin maçı hazırlıkları

TFF 2.Lig 5. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor, Perşembe günü sahasında oynayacağı Mardinspor maçına hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta deplasmanda grubunun lideri İskenderun Demirçelik ile berabere kalıp 1 puanla dönen DİSKİspor saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı komşu kentin takımı Mardinspor'u gözüne kestirdi. Teknik Direktör Sertaç Küçük Bayrak nezaretinde yapılan idmanda taktiksel ağırlıklı çift kale maç yapan futbolcuların bir hayli hırslı oldukları gözlendi. Teknik direktör Bayrak, ligde 10 puan aldıklarını belirterek, "Çarşamba günü öğleden sonra Mardinspor maçının hazırlıklarını tamamlayıp takımımızı maç saatine kadar kampa alacağız. Her maçımıza galibiyet için çıkacağız. Bu maçta öyle olacak bizim için" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Diskispor yöneticileri aynı puanda oldukları Mardinspor ile yapacakları maça güçlü bir motivasyonla hazırlandıklarını söyleyerek tüm taraftarları maça davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 15:33:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erkan erdoğdu IP: 195.174.148.xxx Tarih : 9.10.2008 14:08:59

Santrfor transferi Ali Kunter den gollerinin devamını bekliyoruz.Takıma katkısı çok büyük.Geçen maçtada harikaydı.Mardin maçında Diski ye başarılar