3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

DİSKİSpor'da yüzler gülüyor

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor'da kendi sahasında GASKİSpor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Karşılaşmayı izleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, "DİSKİSpor'u çok beğendim. Centilmence mücadelesini sürdürüyor. Maçlarda küfür olmadığı zaman futbolun da kalitesi artıyor. DİSKİSpor'u galibiyeti nedeniyle tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kulüp Başkanı İhsan Uğur ise, iyi bir kadrolarının olduğunu belirterek, "GASKİSpor maçında iyi bir takım olduğumuzu bir kez daha ispatladık. Futbolcular sahaya galibiyet için çıktılar, bunu da güzel bir futbolla elde ettiler. Bu galibiyetle bayramı bize erken yaşattılar" dedi.

Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak ise, "Sahamızda oynadığımız maçtan galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşıyoruz. Güzel futbolumuzu galibiyetle süsleyip, puanımızı 9'a çıkardık. Futbolcularım sahada istediğim futbolu sergilediler, başarılı performanslarından dolayı oyuncularımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 13:50:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?