3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diskispor'dan basına iftar yemeği

Bölgenin en büyük kulübü olan Diskispor, Diyarbakır’da çalışmalarını yürüten spor basınına bir iftar yemeği verdi. Tüm Kulüp yöneticilerinin katıldığı yemekte, Diskispor yapıcı bir eleştiriye açık olduklarını söyledi.

Kendisini yeniden yapılandıran Diskispor Kulübü, sezonun beşinci haftasına girerken, basınla daha iyi bir iletişim kurmak amacıyla Diyarbakır’da çalışmalarını yürüten spor basını ile bir araya geldi. Özler Restoran’da iftar yemeği veren Diskispor Kulübü Başkanı İhsan Uğur, Basın Sözcüsü Ekrem Yeşil, Kulübün tüm yöneticileri ile ulusal basının Diyarbakır’daki spor temsilcileri, yerel basının spor yazar, programcı ve muhabirleri katıldı.

Gazeteciler Kulüp Başkanı Uğur ve yöneticilerle sohbet ederken, Kulüp yöneticileri basının kendilerini daha yakından izlemesini arzu ettiklerini ifade etti. Kulüp yöneticileri bu sezon hem sporcu hem de teknik yönetici kadrosunu oluştururken yerele ağırlık verdiklerini, bu konunun daha önce basın tarafından bir eleştiri konusu yapıldığını hatırlattı. Yapılan hataların da başarıların da olağanüstü bir şekilde abartılmaması gerektiğini ifade eden Diskispor yöneticileri, kesinlikle basının eleştirilerine açık olduklarını hatta yapıcı bir eleştiriye ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Bölgenin en büyük Kulübü

Futbol, basketbol, voleybol dallarında dört profesyonel takımı bulunan, bünyesinde barındırdığı lisanslı sporcu sayısı ve 6 branştaki faaliyetleriyle bölgenin en büyük kulübü olma özelliğini taşıyan Diskispor Kulübü, bu yıl ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda seçtiği 37 minik futbolcuyu bünyesine kattı. Yeniköy Spor Tesisleri’ni de faaliyete geçiren Diskispor, burada bir futbol okulunu açıyor. Konuyu bir sosyal proje olarak ele alan Diskispor, Futbol Okulu’na ücretsiz kayıt yaptırıyor. Kulüp minik futbolcuların sağlığından eğitimine kadar her bir şeyi ile ilgilenecek bir altyapı oluşturuyor.

Diskispor’un faaliyet gösterdiği alanlar şöyle:

2. Lig’te mücedele eden profesyonel Futbol Takımı, Süper Genç, A Takımı, B Takımı, C Takımı.

Yine 2. Lig’te mücadele eden Erkek Voleybol Takımı, Genç Erkek ve Altyapı Takımları.

Bu yıl 3. Lig’te mücadeleye başlayan Bayan Voleybol Takımı, Genç Bayan Voleybol Takımı, Yıldız Bayan ve Minik Bayan takımları.

Bölgesel Lig’te mücadele eden profesyonel Basketbol Takımı, Genç Basketbol ve Yıldız Basketbol takımları.

Basketbolda Bayan Takımı, Yıldız ve Minik takımları.

Atletizmde Erkek Yıldız ve Erkek Minik, Bayan Yıldız ve Bayan Minik takımları.

Tekvando’da büyük erkekler ve minik takımları ile büyük bayan ve minik takımları.

Atletizmde Erkek Yıldız ve Erkek Minik ile Bayan Yıldız ve Bayan Minik takımları.

Türkiye dördüncüsü olan Briç Takımı bulunuyor.

 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 10:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?