3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diskispor'dan Baydemir'e ziyaret

TFF 2. Lig 5. Grup takımlarından Diskispor'da yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Diskispor Kulübü Başkanı İhsan Uğur, üç haftayı geride bıraktıklarını, başarıyı salt skor olarak değil, bir bütün olarak düşündüklerini söyledi. Uğur, "Takımımızı tutum ve davranışlarıyla çok başarılı bir noktada görüyoruz. Elbette bunun sahadaki karşılığı önemli. Daha ligin başındayız. Sahada da başarı kaydedeceğimize inanıyoruz" diye konuştu. Sporcuların kente karşı sorumlu olduklarının bilincinde olduğunu ifade eden Uğur, Baydemir'e "Sizin desteğiniz bizler için çok önemli.

Yanımızda olduğunuzu bilmek bize moral olacaktır" dedi.

Sporcularla tek tek tanışan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, "Diyarbakır'ın morale, motivasyona ihtiyacı var ve sizin yürüttüğünüz kulvar yaşamın çok önemli kesitine hitap ediyor. Spor sadece futbol ibaret değil. Ancak şüphesiz sporun en popüler dalında yer alıyorsunuz. Tek başına esas almamakla birlikte skoru da önemsememiz gerekli. Bireysel düşünceniz ne olursa olsun ekip ruhuyla dayanışma içerisinde olmalısınız. Birey değil, ekip olmak gerekli" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 15:35:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?