3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

DİTAV'dan sünnet şöleni

Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV) ekonomik durumu el vermeyen ailelerin çocuklarını sünnet ettiriyor.

DİTAV Başkanı Metin Cizreli, " Hayırlı bir aydan sonra bayramda yüzlerce çocuğumuzu sünnet ettirecek olmanın heyecan ve sevincini yaşıyoruz" dedi.

Tarihi Erdebil köşkünde yapılması planlanan sünnet şöleni ile ilgili çalışmalar Vakfın Diyarbakır şubesi yöneticileri tarafından sürdürülüyor. Maddi durumu iyi olmadığı için sünnet olmayan ailelerin çocukları tek tek tespit ediliyor. Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Metin Cizreli "Böyle hayırlı bir aydan sonra bir bayram gününde yüzlerce çocuğumuzu sünnet ettirmenin heyecanını, gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu sünnetin tarihi bir köşk içinde yapılacak olmasının ayrı bir keyif vereceğini düşünüyoruz.Günlerden beri yoğun bir şekilde çalışan Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı,Diyarbakır Şube Başkanımız Sayın Erhan Akalınlar ile yönetimde bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bayramın ikinci günü Erdebil Köşkü'nde gerçekleştirilecek olan "Sünnet Şölenine bütün hemşerilerimiz davetlidir" dedi.

1 Ekim Çarşamba günü Erdebil Köşkü'nde sünnet edilecek çocuklar için animasyon gösterileri düzenlenecek. Perşembe günü de devam edecek olan şölende sürpriz ses sanatçıları da sahne alacak. Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Recep Acay, "Müzik programlarımız içinde sürpriz sanatçılarımızın yer alacağı 'Velime Gecemiz' de var. Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın bu tür çalışmaları devam edecek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 12:37:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?