3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyabakırspor galibiyete şartlandı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu Kartalspor ile deplasmanda oynayacağı maç için tempo arttırdı.

Yeşil-kırmızılı takımın sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde Teknik Direktör Mustafa Uğur, futbolcularla saha içinde toplantı yaptı. Antremanda koşu ve kültür fizik hareketleri sonrasında topla çeşitli çalışmalar yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur, yaptığı açıklamada, "Morali yüksek bir şekilde, tempolu olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İstanbul'da oynayacağımız karşılaşma bizim açımızdan çok önemli. Bu nedenle futbolcularımla her gün toplantılar düzenliyorum. Onları bu maça motive ediyorum. Cuma günü yapacağımız idman sonrasında İstanbul'a gideceğiz. Galibiyete şartlandık" dedi.

Diyarbakırspor'un golcü oyuncusu Hüseyin Kartal ise İstanbul'da oynayacakları Kartalspor maçında gol atacağını iddia ederek, "Bu hafta İstanbul'da oynayacağımız maçta taraftarlarımızın önünde oynayacağız. Ben ve arkadaşlarım, bu deplasmandan başarılı bir sonuçla dönebilmek için and içtik. Ben de 90 dakika boyunca gol arayacağım. İnşallah, bizleri mutlu edecek golü atacağım veya atılmasına yardımcı olacağım" şeklinde konuştu.

Yeşil-kırmızılı takımın Genel Kaptanı Salih Akçadağ da Kartalspor maçına tamamıyla motive olduklarını kaydederek, "Bize 3 puan lazım. Bunu gerçekleştirdiğimiz zaman çok rahat bir nefes alacağız. Maçımaza davet ettiğimiz İstanbul ve yöresindeki taraftarlarımızın da desteğini alıp Süper Lig'e çıkma yolunda bir engeli daha aşmış olacağız. Birlik beraberliğimiz bizi bu hedefimize götürecek" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 15:33:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?