3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyar transfere hızlı başladı

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, güçlü bir takım oluşturma çabasında olduklarını söyledi.

Diyarbakırspor iç transferde Bülent Bal ve Hüseyin Kartal, dış transferde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Sancak Kaplan, Kasımpaşa'dan Gökhan Caba, Orduspor'dan Emre Aygün ile Giresunspor'dan Kaleci Metin Aktaş ile anlaşarak transfere hızlı başladı.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Anlaştığımız oyuncularla örümüzdeki günlerde topluca resmi imza töreni düzenleyip transferlerini gerçekleştireceğiz. Teknik direktör konusunda da olumlu gelişmeler var. Dış ve iç transferde görüştüğümüz ve anlaşacağımız futbolcuları zaman zaman açıklayacağız. Yapacağımız tüm transferlerdeki ana konumuz takımımıza yararlı olabilecek kendini ispatlamış oyuncular olmuş olacaklardır" dedi.

Bu arada, Yeşil - kırmızılı kulüpten edinilen bilgiye göre; prensipte anlaşılan Denizlispor'lu Musa Kuş'un durumunun Teknik direktör belirlendikten sonra netlik kazanacağı bildiriliyor.

Öte yandan Diyarbakırspor'un geçen sezon Elazığıspor'da kiralık oynayan Ankaragücü'nün sağ kanat oyuncusu Ayhan Evren, Ankaraspor'un orta saha oyuncusu Murat Akyüz ve geçen sezon Altay'da forma giyen Trabzonspor'un ortasaha oyuncusu Enis Kahraman ile görüştüğü öğrenildi..

Diyarbakırspor'la anlaşan Metin Aktaş'ta, Diyarbakırspor'a yabanca olmadığını, oradan iyi bir itibarla ayrılıp tekrar döndüğünü vurgulayarak, "Takımımı arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir noktaya getireceğimize inanıyorum " dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 17:12:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?