7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar zor olanı başaracak!

GÜVENÇ KURTAR, DİYARBAKIRSPOR'UN LİGDE KALACAĞINA İNANIYOR

Ziya Doğan'ın ayrılmasından sonra Diyarbakırspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Güvenç Kurtar, "Diyarbakırspor zor olanı başaracak" dedi.

Diyarbakırspor'un yeni teknik direktörü Güvenç Kurtar, İHA'ya konuştu. Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor'un yeni teknik direktörü Güvenç Kurtar, henüz resmi sözleşmeye imza atmamasına karşın deyim yerindeyse Diyarbakırspor'la yatıp Diyarbakırspor'la kalkıyor. Takımı ligde tutmak için gece gündüz çalışan tecrübeli teknik adam "Diyarbakırspor zor olanı başaracak" diyerek Yeşil-kırmızılı takımı Turkcell

Süper Lig'de tutacaklarını ifade etti.

Güvenç Kurtar bundan sonra oynayacakları her maçın çok zor olacağını vurgulayarak, "Bir kere kolay maç yok. Bursaspor maçı da öbürleri gibi zor. Biz buraya zor olanı başarmak için geldik. Bunu el birliği ile yapacağız. İlk başta ben şunu söyleyeyim, buraya gelirken futbolcularıma ve taraftarlara çok güvendim. Burada 12 kişi sahaya çıkacağız. Taraftarlarımız 12. futbolcumuz olacak. Verecekleri destek, moral ve motivasyon inşallah bizi bu zor durumdan kurtaracak. Bursaspor'un bir maçı eksik. Ankaraspor'dan

3 puan aldı. Şu anda ligin gizli lideri yani. Bizim için lider filan fark etmez. Çıkacağız sahaya burada galip gelmeye oynayacağız. İnşallah burada taraftarlarımıza 3 puan armağan edeceğiz. Çünkü biz daha çok zor durumdayız. Biz de iyi bir takımız. İyi hazırlanıyoruz. Maç saatini iple çekiyoruz" dedi.

Diyarbakırspor taraftarlarına da seslenen Güvenç Kurtar, "Taraftarlarımıza mesajım var. Maça gelsinler, bizi desteklesinler. Onları mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.

GÜVENÇ KURTAR, DİYARBAKIRSPOR'UN LİGDE KALACAĞINA İNANIYOR
GÜVENÇ KURTAR, DİYARBAKIRSPOR'UN LİGDE KALACAĞINA İNANIYOR
GÜVENÇ KURTAR, DİYARBAKIRSPOR'UN LİGDE KALACAĞINA İNANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 11:54:00
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 00:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?