3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakır'a yeni orta saha oyuncusu

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Etimesgut Şekerspor'un orta saha oyuncusu Ceyhun Yelkenci'yi de renklerine bağladı. 24 yaşındaki futbolcu yeni takımının, Kocaeli Kartepe'deki kampına katıldı.


Diyarbakırspor, transferde hız kesmiyor. Dış transferde şu ana kadar Malatyaspor'dan Mahmut Acar,Orduspor'dan Emre Aygün, Giresunspor'dan Mithat Yaşar, Karabükspor'dan Mutlu Kızıltan, Gaziantep Belediye'den Yertek Başaran, Eyüpspor'dan Fırat Çakmak ve Sivasspor'dan Mahmut Hanefi'yi renklerine bağlayan yeşil-kırmızılı kulüp, son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Etimesgut Şekerspor'un orta saha oyuncusu Ceyhun Yelkenci ile anlaştı. 24 yaşındaki futbolcu yeni takımının Kocaeli Kartepe'deki kampına katılırken, genç futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalanacağı açıklandı.


Musa Kuş ile de prensipte anlaşan Diyarbakırspor, geçen sezonun ikinci yarısında yeşil-kırmızılı formayı kiralık giyen Çağatay Tekin ile Orduspor'da kiralık oynayan Ümit Tütünci konusunda Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'la anlaştı. Çağatay'ın Hacettepe, Ümit'in de Gençlerbirliği kampında olduğu ve bu oyuncuların önümüzdeki günlerde Diyarbakırspor'la sözleşme imzalanmasının beklendiği kaydedildi.
Bu arada, teknik direktör arayışlarını sürdüren Diyarbakırspor'un bu konudaki son kararını pazartesi günü vereceği bildirildi. Bahattin Güneş, Cem Pamiroğlu, Ekrem Al ve Hasan Vezir gibi teknik direktörler ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Teknik direktör olmadığı için geçici olarak takımı çalıştıran antrenör Mehmet Budakın, 35 kişilik bir kadroyla kamp çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, 20'ye yakın oyuncunun Süper Genç Takım ve denemeye gelenlerden oluştuğunu söyledi.
Öte yandan, Diyarbakırspor'un yeni takım kaptanları da belli oldu. Birinci kaptanlık görevi Hüseyin Kartal'a, ikinci kaptanlık görevi de Ercan Agaçe'ye verildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 17:57:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?