3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakır'da asfalt çalışmaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yağmurların kesilmesi ve yaz aylarının başlamasıyla birlikte yürüttüğü asfalt çalışmalarını kent genelinde sürdürüyor. Havaalanı Caddesi üzerindeki çalışmalara Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, DTP İl Başkanı Nejdet Atalay ve Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler katıldı.

Kent genelinde asfalt çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Havaalanı Caddesi’nin asfaltını tamamladı.

Başkanlar çalışmalar hakkında Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Uçan’dan bilgi aldı. Ara sokaklarda incelemelerde bulunan Baydemir, kanalizasyon, yol yapım ve onarım başta olmak üzere tespit edilen eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesi için talimat verdi.

Başkanlara çok sıcak bir ilgi gösteren esnaf, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Esnafın taleplerini de not alan Baydemir, cadde üzerinde bulunan bütün esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.



Bağlar’a asfalt plaketi

Belediye başkanlarının asfalt çalışmalarını ve esnaf ziyaretini gören Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali Soğuk, Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler’e bahçelerine yaptıkları hizmet nedeni ile bir plaket verdi. Özsökmenler’in okul bahçesinin kilitli taş, asfalt ve çevre düzenlemeleri çalışmalarını gerçekleştirdiğini belirterek teşekkür etti. Baydemir de, Bağlar Belediyesi’ne ve Başkanı Özsökmenler’e teşekkür etti.

..
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 14:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?