3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakır'da 'Oto Show' fuarı

Otomotiv sektöründe önemli bir yer edinen Diyarbakır, 24-27 Nisan tarihleri arasında 'Oto Show Fuarına' ev sahipliği yapacak.

Otomobil tutkunlarını bir araya getirecek olan fuarda son model lüks araçlar görücüye çıkacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin merkezi ve Türkiye'nin Ortadoğu'ya açılan kapısı olan Diyarbakır'da son yıllarda hızla artan fuar organizasyonlarına bir yenisi daha ekleniyor. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile organize edilen 'Oto Show Fuarı' 24-27 Nisan 2008 tarihleri arasında yapılacak. Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarda otomobil, motosiklet, bisiklet, modifiye, aksesuar, lastik, jant ve aküler sergilenecek.

DİYARBAKIR'IN FUAR POTANSİYELİ ARTTI

Diyarbakır'ın en fazla otomobil markası olan kentlerin başında geldiğini ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, "Oda'nın yıllardır düzenlediği Ortadoğu Ticaret ve Sanayi Fuarları, tarım fuarları ve 2007 KOBİ Fuarı'na yerli ve yabancı firmaların göstermiş olduğu yoğun ilgi, fuarcılık alanında Diyarbakır'ın potansiyelini ortaya çıkarmış ve bu organizasyonların çeşitlendirilmesi konusunda teşvik edici olmuştur. Her yıl düzenlenen ve artık geleneksel hale gelmiş bulunan Ortadoğu Ticaret ve Sanayi Fuarları'nda sergilenen otomobil ve iş makinelerinin neredeyse en çok ilgiyi gören ürünler olması ve Diyarbakır'ın önemli bir pazar olduğu gerçeği, başlı başına bir otomotiv fuarı düzenlenmesini zorunlu kılmıştır. Fuarımıza katılım gösterecek seçkin firmalarımıza ve ürünlerinin pazar payını arttırmak isteyen sektör firmalarına yenilenen Fuar ve Kongre Merkezimizde ev sahipliği görevimizi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 16:37:56
Güncelleme :18 Nisan 2008 Cuma 16:39:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mado muskel IP: 88.227.234.xxx Tarih : 26.04.2008 10:17:37

oto show iyi hoş ama arabam olmadığı için gelemiyorum bu yüzden üzülüyorum kimsede beni götürmüyor