3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakır'da patlıcan izdihamı

Diyarbakır'da merkez Yenişehir Belediyesi ve Sur Belediyesi tarafından Ramazan ayı denetimleri sürerken, seyyar satıcılar tarafından Urfakapı semtinde yol ortasına dökülen tonlarca patlıcana zabıta el koydu.

El konulan patlıcanları zabıta kamyon ve kepçelerle toplarken, zabıtadan önce davranan bazı vatandaşlar patlıcanları topladı.

Yenişehir ve Sur Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan Ramazan denetimleri sürüyor. Urfakapı semtinde denetim yapan zabıtalar, seyyar satıcılar tarafından yol ortasına dökülerek satılmak istenilen patlıcanlara el koydu. El konulan patlıcan tonlarca olunca zabıtalar kamyon ve kepçe yardımı ile patlıcanları topladılar. Belediyeye ait kepçe tarafından patlıcanlar toplanırken, sırada bekleyen ve el konulan başka patlıcanları ise vatandaşlar yağmaladı. El arabası, çuval ve poşeti eline geçiren vatandaşlar patlıcanları tıka basa doldurarak uzaklaştılar. Zabıta ekipleri ile seyyar satıcılar arasında gerginlik yaşarken, hemen yanı başlarında ise evlerine bir poşet bedava patlıcan götürmek isteyen vatandaşların dramı dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 13:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?