3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın böyle insana ihtiyacı var

Diyarbakır'da Zevdet Gündoğan isimli bir vatandaş yolun genişlemesi için yaklaşık 3 Milyon YTL değeri olan arsasındaki yapının yıkılmasına izin verdi

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi, Emek Caddesi üzerinde bulunan yolun genişlemesi için Zevdet Gündoğan isimli bir vatandaşın kendi arsasının üzerine inşa ettiği bir yapıyı yıkmak amacıyla harekete geçti.

Kayapınar Belediye Başkanı Zülküf Karatekin, her yıkım sonrası çıkan arbedelerin yaşanmaması amacıyla arsa sahibi olan Zevdet Gündoğan ile birebir görüşerek trafik kazalarının olmaması için arsasındaki bu yapının yıkılması gerektiğini söyledi.

Zevdet Gündoğan ise yolun yapılması için yaklaşık 3 Milyon YTL değerinde olan arsasının üzerindeki yapının yıkılmasına izin verdi. Kayapınar Belediyesi ekipleri yapının yıkımına başlayarak yolun genişlemesi için kolları sıvadı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Zülküf Karatekin, "Yıkılması gereken yapının sahibi Zevdet Gündoğan ile kendim görüştüm. Durumu ona anlattığımda kendisi hiç düşünmeden yıkılabileceğini söyledi. Diyarbakır'ın böyle insanlara her zaman ihtiyacı vardır. Yolun genişlemesi için çalışmalarımıza hız verdik'' dedi.

Zevdet Gündoğan ise, "Yolun genişlemesi gerekirdi. Bunun önünü kapatmak bana yakışmaz. Belediye Başkanımızla görüştük. Hiçbir karşılık beklemeden yapının yıkılmasına izin verdim'' şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 15:58:56
Güncelleme :2 Temmuz 2008 Çarşamba 16:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?