3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor, Gaffar Okkan'ı unutmadı

Diyarbakırspor, 24 Ocak 2001 tarihinde şehit edilen Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve 5 polis memurunun anısına, olayın meydana geldiği yere karanfil bıraktı, 'Gaffar Baba' sloganları attı.


Diyarbakırspor yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar, silahlı saldırı sonucu şehit edilen eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve 5 polis merunun anısına, olayın yaşandığı Şehitlik semtine gelerek olay yerine karafil bıraktılar. Taraftarlar, Gaffar Okkan'a olan sevgilerini meşale yakarak ve tezahürat yaparak gösterdi.

Diyarbakırspor Başkanı Adnan Öktüren, burada yaptığı açıklamada, "Gaffar Okkan'ı anlatmak için kelimeler, onu anlatmak için kitaplar yetmez. Diyarbakır halkı sevgisini, duygularıyla gösteriyor. 7 yıl önce kaybettiğimiz rahmetli Gaffar Okkan, Diyarbakırspor'a şampiyonluğu hediye etmişti. Diyarbakırspor'u bir kez daha şampiyon yaparsak, ona karşı görevimizi yapmış oluruz. Biz bugün onu aramızdan ayrılmış olarak görmüyoruz. Bugün yine içimizde. Yine yönetim kurulumuzda, yine maçta beraberimizde. Kendisini rahmetle anıyoruz. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 13:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat IP: 88.228.67.xxx Tarih : 31.01.2008 05:03:11

helal olsun abilerim işte d.bakırlılar bu gercekten helal olsun ben hatayda okuyorum ve ben bu olayı gösterdiğimde bir d.bakırlıların nasıl olduğunu anladılar onlarda helal olsun diyolaar