3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor 1 puandan memnun

Diyarbakırspor, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı golsüz beraberliğe sevindi.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, deplasmandan aldıkları bir puanın iyi olduğunu belirterek, "Deplasmanda güçlü bir rakiple oynadık. Saha ve seyirci avantajı rakibimizdeydi. Rakibimizle golsüz berabere kalarak, sahadan bir puanla ayrıldık. Üst üste deplasmanda oynadığımız 3 maçtan 5 puan topladık. Ligde artık fikstür avantajı bize geçti. Bu avantajı en iyi şekilde kullanacağız. Futbolcuları ve teknik heyeti kutluyorum" dedi.


Genel Kaptan Salih Akçadağ ise, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında bir puanla döndük. Bu maçta 6 oyuncumuz sarı kart gördü. Cezalı durumuna düşen Abdullah Çetin ile Şadi Çolak, Mardinspor maçında forma giyemeyecek. Barış, Gürol ve Bülent ise sarı kart sınırında bulunuyor. Futbolcularımıza kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulunduk" diye konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Uğur ise, aldıkları bir puana sevindiklerini belirterek, "Her iki takım da iyi mücadele etti. Zevkli ve çekişmeli bir maç oldu. İki takım da sahadan galibiyetle ayrılabilirdi. Aldığımız bir puana seviniyoruz, beraberlik mağlubiyetten iyidir. 3 haftadır üst üste deplasmanda oynuyoruz. Kolay bir şey değil. Bu maçlarda 5 puan topladık. Artık bu maçı unutup Pazar günü sahamızda oynayacağımız Mardinspor maçına konsantre olmalıyız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 13:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?