3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor Antalya'ya gidiyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, ligin ikinci yarısı hazırlıklarına Antalya'da başlıyor. 

Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu Salih Akçadağ, futbolculara verdikleri iznin bittiğini belirterek, "Bugün itibarıyla toplanıp, ikinci yarı hazırlıkları için start vereceğiz. Antalya Lara Kervansaray Otel'de yapılacak kampımız 20 gün sürecek. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan'ın raporu doğrultusunda futbolcularımızdan Erhan Ölker ile Melik Balkaş'ı kiralık olarak başka kulüplere vereceğiz. Ersin Veli, Selçuk Yıldırımkaya ve Ergün'e kulüp bulmalarını kampa katılmamamlarını söylemiştik. Yaptığımız
programa göre 3 hazırlık maçı yapacağız. Yetkili arkadaşlarımız yapılacak transfeler konusunda çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu konu bir kaç gün içinde netlik kazanacak ve transfer edilecek futbolcular kampa katılacaktır. Yönetim olarak aldığımız karar gereğince çok iyi bir kamp devresi geçirilmesi için Teknik heyetimizinden gerekenin yapılmasını istediler. Diyarbakırspor'da herşey rayına oturtulacak, tüm sorunlar çözülecektir. Ligdeki konunumuz belli, hedefimizden kopmamızada imkan yoktur. Ligin ikinci yarısında, işimizi ilk yarıdan çok dikkatli tutacağız. Biz kendimizi daha avantajlı görüyoruz" dedi. 

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Antalya kampında ilk 5 gün ikişer idman yapacaklarını belirterek, "Kros ve kondisyon ağırlıklı kültür fizik ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Futbolcularımızı kondisyon yönünden en iyi duruma getireceğim. Daha sonra da özel maçlarla ligin ikinci yarısına hazır vaziyete geleceğiz. Ligdeki durumumuzu iyi görüyorum. Daha iyi olmamız gerekiyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 16:22:19
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 19:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?