3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor avantaj peşinde

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, "Atay maçı bizim için finaldir" dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, sahalarında aldıkları yenilgi ile avantajlarını rakiplerine kaptırdıklarını belirterek, "Biz sahamızda Giresunspor yenilgisiyle 2.'lik şansımızı yitirdik. İlk 6 takım arasına girme şansımızı da zora soktuk. 44 puanla Erciyes ve Orduspor'un altına düştük. Kalan 5 maçın 3'nü deplasmanda ikisini sahamızda oynayacağız. En az 10 puan almamız gerekiyor. Deplasmandaki Altay, İstanbulspor ve Antalyaspor ile kendi sahamızda da Sakarya ve Samsunspor maçlarına final havası içinde çıkacağız. Şimdi Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Altay maçını düşünüyoruz. Rakibimiz Sakaryaspor mağlubiyetiyle 37 puanda kaldı. Büyük ölçüde ilk 6 şansını kaybetti. Bizim Diyarbakırspor olarak kazanmaktan başka seçeneğimiz bulunmamaktadır" dedi.

Teknik Direktör Mustafa Uğur ise İzmir'deki maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade ederek, "Biz Diyarbakırspor olarak Giresunspor maçını galibiyetle kapatmış olsaydık İzmir'e daha rahat gidecektik. Hesapta olmayan bir 3 puan kaybettik. Kaybettiğimiz maç bu maçın önemini bir kat daha artırdı. Ligdeki durumumuzu çok iyi biliyoruz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cuma günü İzmir'e hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 17:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?