3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor galibiyete kilitendi

Diyarbakırspor, pazar günü kendi sahasında Mardinspor ile oynayacağı maçta 3 puan hedefliyor.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nda Teknik Direktör Mustafa Uğur yönetiminde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Teknik Direktör Mustafa Uğur, Mardinspor maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Sahaya galibiyet için çıkacağız. Bunu başaracak güce sahibiz. Taraftarlarımızın da desteğiyle Mardinspor'u yenerek, puanımızı 38'e çıkartacağız" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren ise, taraftarlardan destek isteyerek, "3 hafta sonra taraftarlarımızla buluşacağız. Bu nedenle futbolcularımızdan güzel bir futbol sergileyerek, taraftarlarımıza galibiyet hediye etmelerini bekliyoruz. Yönetim olarak hafta başından beri yapılan idmanları izledik. Takımda herhangi bir olumsuzluk olmadığını gördük. Taraftarlarımızın da bu maçta tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istiyoruz" dedi.

Yeşil-kırmızılı futbolcu İlhan Var ile Gürol Azer, galibiyet yemini ettiklerini belirterek, "Tek hedefimiz galibiyet. Rakibimizi kesinlikle küçümsemiyoruz. Takım olarak galibiyete kilitlendik. Pazar günü sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız" diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 13:39:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?