3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor galibiyete kilitendi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, bugün yaptığı idmanla Pazar günü sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, tesislerinde kampa girdi.

Atatürk Stadı'nda, Teknik Direktör Mustafa Uğur nezaretinde koşu ve kültür fizik hareketleriyle başlayan idman, taktiksel ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Tam kadro yapılan idman boyunca futbolcuların morallerinin iyi olduğu gözlendi. Yaklaşık 2.5 saat süren idmanı, Diyarbakırspor yöneticileri de izledi.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, futbolcularına güvendiğini belirterek, hazırlıklarının iyi geçtiğini ve maçtan 3 puan beklediğini söyledi. Teknik direktör Uğur, "Antremanlarımız çok olumlu geçti. Futbolcu arkadaşlarımı moral ve motivasyon yönünden bu maçımıza hazırladığıma inanıyorum. Herhangi bir olumsuzluk yok. Tek isteğimiz sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanıp hedefimize doğru ilerlemektir" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın Genel Kaptanı Abdurrahman Yakut ise herkesin görevinin bilincinde olduğunu kaydederek, Sakaryaspor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını belirtti. Yakut, "Hafta boyunca takımımı izledim. Çok umutluyum. Saha ve taraftar avantajını da arkamıza alarak rakibimizi yenmeliyiz. Bize de bu yakışır" şeklinde konuştu.

Diyarbakırsporlu futbolcular Gürol Azer, Abdullah Çetin ve Murat Önür de, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade ederek, "Galibiyete şartlandık. Bunu istiyoruz. Atatürk Stadı'nı rakibimize dar edeceğiz" diye konuştu.

Yeşil-kırmızılı diğer oyunculardan Hakan Bayraktar, Ercan Agace ve Bülent ise, galibiyete şartlandıklarını belirterek, "Rakibimizin ligdeki konumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız. Ligde iddiamız var ve bunu bu maçtan alacağımız galibiyetle herkese ispatlayacağız. Taraftarlarımızdan ricamız, bu maçta 90 dakika durmayıp bizi desteklesinler, sonuçta sevinen hepimiz olacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 15:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?