3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor galibiyete kilitlendi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-kırmızılı takım, Teknik Direktör Mustafa Uğur nezaretinde koşu ve kültür fizik hareketlerinden sonra çift kale maç yaptı. Sakat olan Sinan Turan, Barış Ataş ve Atilla Koca'nın katılmadığı idmanda golcü oyunculara özel çalışma yaptırıldı. Teknik Direktör Mustafa Uğur, hafta başından beri sürdürdükleri idmanların iyi geçtiğini belirterek, "Futbolcularımızın durumu çok iyi. Galibiyete kilitlendik. İnşallah, bu maçı kazanırız. Bizim için önemli olan ligdeki yerimizden daha üst sıralara çıkabilmektir" dedi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, kulüpte her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaçlarının olduğunu kaydederek, "Takımımız 4 haftada 8 puan toplayıp iyi bir başarı elde etti. Bunu sürdürmesi gerekmektedir. Bu konuda herkese iş düşüyor. Herkesin görevinin bilincinde olması lazım. Yönetim kurulumuz üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmaktadır. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Malatyaspor maçını kazanırsak çok büyük bir başarıya ve çıkışa imza atmış olacağız. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz" şeklinde konuştu.

Genel Kaptan Salih Akçadağ ise, "Sinan, Barış ve Atilla'nın sakatlığı bizi üzdü. Yerlerine oynayacak arkadaşlarımız onları aratmayacaktır. Bu maç bizim açımızdan çok önemli. Alacağımız 3 puan bize ilaç gibi gelir. Dostluk ve kardeşlik havası içeresinde geçeceğini bildiğimiz maçı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Diyarbakırspor'un başarılı futbolcuları Fırat Akkoyun ile Anıl Taşdemir de, "Bu maçı Diyarbakırspor'un dönüm maçı olarak görüyoruz. Kenetlenmiş durumdayız. Çok çalışıyoruz, büyük efor sarf ediyoruz. Diyarbakırspor camiasına layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 12:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?