3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor galibiyete kilitlendi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Pazartesi günü deplasmanda oynanacağı Karşıyaka maçı için galibiyete kilitlendi.

Yeşil-kırmızılı takım, Atatürk Stadı'nda teknik direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde yaptığı antrenmanla Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürdü. Basına kapalı devam antrenmanda Yeşil-kırmızılı takım, taktik ağırlıklı antrenman yaptı.
Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yaptığı açıklamada, sezon başında hedeflerini ilk altı olarak belirlediklerini ifade ederek, "Seri galibiyetlerle ilk 2'ye girdik. Giresunspor maçı öncesinde futbolcularıma 'buradan şampiyon çıkacaksınız' dedim. Olumsuz şartlara rağmen zaten zor olanı elde etmek başarıdır. Kolayı herkes yapar. Biz de zoru başarmak için mücadele ediyoruz iyi çalışıyoruz. Sistemli ve düzenliyiz. Prensiplerimiz doğrultusunda hareket ediyoruz. Pazartesi deplasmanda oynayacağımız Karşıyaka maçıbunlardan biri olacaktır. Hedefimiz aynı, içerde Samsunspor maçı ondan sonra İstanbul deplasmanınına gideceğiz" dedi.
Takımının başarılı golcüsü Emrah Bozkurt da takım oyunu oynadıklarını ifade ederek, "Birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Görevimi yapmaya çalışıyorum. Bu görevimde bana yardımcı olan arkadaşlar var. Tabiki hedeflerim var. Ben de gol kralı olmak istiyorum. Takımımıza gelince sahada çok iyi mücadele ediyoruz. Koşuyoruz, istiyoruz, istediğimiz için de sonuçlar lehimize oluyor. İnşallah bundan sonra da çıkışımız devam edecek. Karşıyaka maçından puan veya puanlarla dönüp hedeflediğimiz yere geliriz.

Bu takım herkesin takımı, herkesin bizi desteklemesini istiyoruz. İnşallah mutlu sona sezon sonunda ulaşırız" diye konuştu.

Diyarbakırspor'un tecrübeli oyuncusu Hakikat Yıldırım, takımın iyi durumda olduğunu, bundan sonra çıtayı yükseltip ilk ikiyi zorlayıp liderliği ele geçirmek istediklerini söyledi.


Diyarbakırspor Kulübü Basın Sözcüsü Alper Akhan da son haftalarda aldıkları iyi sonuçları Karşıyaka maçında da tekrarlamak istediklerini belirterek, "Bunun için çok ciddi çalışma içerisindeyiz. Takımımız Altay maçını unuttu. Tüm hesaplarımızı Karşıyaka maçı için yapıyoruz. Ligdeki çıkışımız devam edecek. Bizim özellikle İzmir ve Ege bölgesindeki taraftarlarımızdan isteğimiz, bizi bu maçta yalnız bırakmasınlar. Takımımızın orada 12. adama ihtiyacı var" dedi.

Genel kaptanı Salih Akçadağ ise Diyarbakırspor'un büyük bir çıkış başlattığını, 5 maçta 4 galibiyet, bir beraberlik alarak seriyi sürdürmek istediklerini belirterek, Diyarbakırspor'un bu çıkışının tesadüfi olmadığını bir kez daha göstereceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 14:20:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?