3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor lige döndü

Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 yenilerek kupaya veda eden Diyarbakırspor, cumartesi günü evinde oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, kupada gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Takımımızın Eskişehirspor'a kupada elenmesine tabi ki üzüldük ama artık bu maçı unutmalıyız. Lige dönmeliyiz o daha önemli. Teknik heyetimizle görüşeceğiz bazı tedbirlerin alınmasını isteyeceği. Cumartesi günü evimizde önemli bir maçımız vardır. Bu maçı kazanıp artık lige dönmeliyiz. Diyarbakırspor olarak hep ileriye dönük düşünmeliyiz" dedi.

Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan ise, "Kupa maçına iyi hazırlanmıştık. Ama ligi düşünerek 5 eksikle sahaya çıktık. Rakibimiz karşısında gol pozisyonlarına girdik ama değerlendiremedik. Cumartesi günü evimizde Çaykur Rizespor'la oynayacağımız karşılaşma bizim çok önemli. Bu maçı kazanıp ligdeki durumumuzu düzeltmeliyiz. Takımda sakat olan Barış Ataş'ın dışında eksik oyuncu yok" diye konuştu.

İH
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 17:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?