3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor öfkeli

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürürken; Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, Malatyaspor'un, Diyarbakırspor dostluğuna gölge düşürdüğünü söyledi.

Eskişehirspor maçının hazırlıklarını Seyrantepe Spor Kompleksi'nde sürdüren Diyarbakırspor'da Teknik Direktör Mustafa Uğur, ümitli gittikleri Malatyaspor maçında hakem faktörü nedeniyle sahadan yenilgi ile ayrıldıklarını savunarak, "Rahatlıkla puan veya puanlarla dönebileceğimiz bu maçımızdan puansız dönmemiz bizi fazlasıyla üzdü. Hakem hataları bizi 38 puanda bıraktı. Şimdi artık geriye dönük düşünmemeliyiz. Eskişehirspor maçını düşünmeliyiz. İdmanlarımıza başladık, Cuma günü öğle saatlerinde yapacağımız son idmanımızın ardından takımımızı maç saatine kadar kampa alacağız. Çarşamba günü de dahil olmak üzere günde çift idman yapacağız. Sabahları kondisyon, öğleden sonraları ise teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Oyuncularımızdan Atilla, Hüseyin, Çağatay ve Sinan sakat. Bülent Bal ise cezalı olduğu için hafta sonu takımdaki yerlerini alamayacaklar" dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren ise, "Bazı kendini bilmez Malatyasporlu yöneticiler, Diyarbakırspor'la olan dostluklarına gölge düşürdüler. Taraftarlarımıza yapılanları camia olarak unutmayacağız. Unutmamızda mümkün değildir. Kendilerini çok akıllı zannedenler, çok büyük bir dostlarını kaybettiler. Böyle olmamalıydı. Ayrıca takım olarak biraz daha iyi olmalıydık. Şimdi önümüzde Eskişehirspor karşılaşması var, bu maçımızda büyük bir savaş vereceğiz" diye konuştu.

Diyarbakırspor Genel Kaptanı Salih Akçadağ da, takımlarının Malatya'da büyük fırsat teptiğini belirterek, "Hakemin ters kararları ve istediğimiz oyunu sergiliyememiz bize mağlubiyet getirdi. Eğer Malatya'dan galibiyetle dönebilseydik ligde 5. sıraya yükselecektik. Yönetim kurulumuz aldığı kararla teknik heyet ve futbolcularla toplantılar yapacak. Diyarbakırspor'un gerçek gücü bu değil, kesinlikle düzelmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 11:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?