7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor topbaşı yaptı

DİYARBAKIRSPOR İSTANBUL'DA TOPBAŞI YAPTI

Diyarbakırpor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor.

Geçen hafta sahasında oynayacağı Bursaspor maçı olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilen Diyarbakırspor Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını İstanbul'da yapacak. Cuma gününe kadar Teknik Direktör Güvenç Kurtar nezaretinde yapacak olan Yeşil-beyazlılar İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına odaklanmak istiyor. Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, şu anda sadece İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını düşündüklerini belirterek, "Sabahları kondisyon ağırlıklı, öğleden sonraları ise teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımızı cuma günü öğleden sonra tamamlayıp kampımızı maç saatine kadar devam ettireceğiz" dedi.

Diyarbakırspor Sportif Direktörü Mehmet Budakın ise, İstanbul'da sakin kafayla çalışma fırsatı bulacaklarını ifade ederek, "Daha önceden İstanbul'da bu maçımız için planlarımız vardı. Buraya gelmemiz iyi oldu. Takımımızı maç saatine kadar moral ve motivasyon yönünden hazır vaziyete getireceğiz. Geçen hafta kendisine izin verdiğimiz futbolcularımızdan Tjikuzu bugüne kadar izinden dönmedi. Kendisine yönetimimizin ağır bir ceza vermesi bekleniyor. Geçen haftayı unuttuk. Şimdi önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 12:20:04
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 19:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?