3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor umutlu gitti

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Diyarbakırspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçı için sabah saatlerinde İstanbul'a gitti.

Diyarbakırspor Genel Kaptanı Dr. Abdurrahman Yakut, takımlarının belli hedefi olduğunu ve buna ulaşmak için yönetim olarak çok çaba sarf ettiklerini belirterek, "Takım lig ve kupada iyi sonuçlar alarak moral kazandı. Kulübün yaşadığı sıkıntılardan dolayı kamp dönemini istediğimiz gibi değerlendiremedik. Bu handikapı da maç kazanarak ve teknik taktik anlamda çok çalışarak gidermeye çalışıyoruz" dedi. Orduspor ve Elazığspor galibiyetlerinin takımın moralini yükselttiğini belirten Yakut, şöyle konuştu:

"Oyuncularımızın performansı her geçen gün artıyor. Elazığspor ve Orduspor karşısında forma şansı bulamayan oyunculara yer verdik. Sakaryaspor maçına ise tam kadro çıkacağız. Her maçın ayrı bir önemi olduğunu biliyoruz. Hedefimiz öncelikle bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmektir. Bunu aştıktan sonra oynayacağımız iki maçı da kazanarak ilk 4 haftada 12 puana ulaşmak istiyoruz. Bu ligde ilk haftalarda iyi sonuçlar alan takımlar geçen yıllarda avantaj sağladı. Bunu başarmak istiyoruz. Bu konuda takıma ve teknik heyete güvenimiz tam. İstanbul ve yöresindeki tüm taraftarlarımızı Sakaryaspor maçında görmek istiyoruz."

Yakut, Demir Çelik Karabükspor'dan alınan Uğur Öztürk'le ilgili tüm sorunları hallettiklerini ve lisansı çıkan bu oyuncunun bundan sonraki maçlarda oynayabileceğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 13:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?