3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor yönetimi destek istedi

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, Yeşil-kırmızılı takımın Turkcell Süper Ligi'ne çıkmasını isteyen herkesin kulübe maddi ve manevi destek sağlaması gerektiğini söyledi.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, "Bizi başarıya taşıyan futbolcularımızın maddi sorunları halen çözülmüş değil ve sorun giderek büyüyor. Futbolcuların 12 maç başı alacağı, transfer taksitleri ile 3 maç primlerinin ödeyemedik. Bazı futbolcular ise sezon başından bu yana peşinat dahi alamadı. Puan cetvelinde bizden fazla para harcayan takımların önünde yer alıyoruz. Yıllar süren yöneticiliğimde bu kadar özverili bir futbolcu topluluğu göremedim. Bugüne kadar kendilerine karşı mali sözlerimizi tam anlamıyla yerine getirmediğimiz halde hiçbir şeyi sorun etmeden idmanlara ve maçlara çıktılar, iyi sonuçlar alarak takımı bu noktaya getirdiler. Bu çocuklar her şeyin en iyisine layıktır. Yaşanan maddi sorunların Diyarbakırspor gibi büyük bir camiaya yakışmıyor. Yönetim olarak işadamları, sivil toplum örgütleri ve taraftarlarımızdan destek bekliyloruz" dedi.

Öte yandan Diyarbakırspor, hafta sonu kendi sahasında Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Seyrantepe Spor Kompleksi'nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde yapılan idmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular düz koşu ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, saha ortasında futbolcularına yaptığı konuşmada, "Artık Diyarbakırspor olarak gerçek hüviyetimize büründük. Rakiplerimize sahadaki mücadelemizle kendimizi hissettirmeye başladık. Zaten bunun ispatı da lig sıralamasındaki yerimizdir. İşimizi maddi sıkıntılara rağmen büyük ciddiyet içerisinde yapıyoruz. Samsunspor maçında tek hedefimiz galibiyet. Bunu herkesin iyi bilmesini istiyoruz. Alacağınız başarıların karşılıksız kalmayacağını sizlerde biliyorsunuz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 13:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?