3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'a dev destek

Rizeli işadamı Mehmet Cengiz, Diyarbakırspor'a 500 bin YTL maddi destek sağladı.

Başkan Adnan Öktüren, "Bugüne kadar maddi destek veren tüm iş adamlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

Ligde zirveyi Kasımpaşa ve Manisaspor'la paylaşan ancak maddi sorunlardan dolayı zor günler geçiren Diyarbakırspor'a ilaç gibi destek geldi. Rizeli Cengiz İnşaat'ın sahibi Mehmet Cengiz'in 500 bin YTL civarında kulübe bağışlaması az da olsa yüzleri güldürdü. Çaykur Rizespor'a uzun yıllar başkanlık yapan Ekrem Cengiz'in de ağabeyi olan iş adamı Mehmet Cengiz'in bu jesti Diyarbakırspor camiasında büyük takdir topladı. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, Mehmet Cengiz ve bugüne kadar maddi destek sunan tüm iş adamlarına teşekkür etti. Öktüren, "Türkiye'nin tanınmış iş adamlarından sayın Mehmet Cengiz, maddi yönden zor günler geçirdiğimiz bu dönemde ilaç gibi gelen katkıda bulundu. Ülkemizin büyük bir ekonomik kriz içerisine girdiği dönemde önemli bir rakamı bağışlamak yoluyla kulübümüze aktardı. Bu jestiyle hem bize rahat nefes aldırdı hem de Diyarbakırspor camiasının gönlünde taht kurdu. Mehmet Cengiz'e ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.

GÜNGÖREN BELEDİYESPOR MAÇININ OTEL MASRAFLARI DA RİZELİ İŞADAMI MURAT KIRAN'DAN

Başkan Öktüren, Diyarbakırspor kafilesinin Güngören Belediyespor maçı için İstanbul'a gideceğini ve yine Rizeli işadamı Murat Kıran'ın sahibi olduğu Holiday İnn Otel'de kalacağını belirterek, otel masraflarının Kıran ailesi tarafından üstlenildiğini ifade etti. Öktüren, "Kıran ailesiyle iyi ilişkilerimiz var. Tahir Kıran ve Murat Kıran'ın daha önce de kulübümüze destekleri olmuştur. 5 yıldızlı otellerinin kapıları Diyarbakırspor'a daima açık olmuş ve sayın Murat Kıran geçen sezon futbolcu transferlerinde geri ödemesi olmadan 400 bin YTL'ye yakın nakdi destek sağlamıştır. Yine sezon başından beri deplasman masraflarını karşılayan bazı iş adamlarımız var. Diyarbakırspor Kulübü'nün hiç bir geliri yok. İddaa gelirlerinin üzerinde haciz var ve giderleri de çoktur. Bunu yönetim olarak tek başımıza yüklenmemiz mümkün değil. Destek veren herkese teşekkür ederken, aynı duyarlılığın bugüne kadar görevlerini yapmayanlar tarafından da yerine getirilmesini istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 17:50:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tebrikler IP: 88.254.94.xxx Tarih : 26.11.2008 07:25:19

Kayserili iş adamı Rizeli iş adamı ya kardeşim bu Diyarbakırlı iş adamları nerde bu memleketi hiçmi sevmez bu insanlar ceplerini par doldurmaktan başka ne bilir bunlar isyan etmek elde değil