3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'a görkemli karşılama

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Karşıyaka'yı 1-0 yenen Diyarbakırspor, şehirde davul zurnayla karşılandı.

Havalanına akın eden taraftarlar, futbolcuları bağırlarına basıp çiçek verdi. Kulüp başkanı Adnan Öktüren, "Taraftarlarımız, bizi ve futbolcularımızı çok mutlu ettiler. Bizi coşkun bir sevgiyle karşıladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu birliğimizi bozmamalıyız. Teknik heyet ve futbolcularımız özverili mücadeleleriyle bir çıkış başlattılar. Artık bu çıkışımızı durdurmamalıyız" dedi.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan da, "Havaalanında bize gösterilen sevgi, eski günlerimi hatırlattı ve gözlerimi yaşarttı. İzmir'den başarılı bir sonuçla döndük. Herkes bu takımın daha da başarılı olması için gayret gösteriyor. Çok sevdiğimiz taraftarlarımıza teşekkür ederken, onlara layık olmaya çalışacağız. Artık Diyarbakırspor olarak tek düşüncemiz, önümüzdeki maçlardır. Takımımız eski başarılı günlerine dönüyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 12:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RECEP TAY IP: 83.66.175.xxx Tarih : 19.11.2008 20:17:36

YA BEN YA BEN İÇİM İÇME SIĞMADI MUTLULUKTAN HAVAYA UÇACAM BİZİM DİYARBAKIR ARTIK ÖNÜNE GELENİ YIKIYOR BU SEVİNCİ BİZE YAŞATIĞIN İÇİN SANA SONSUZ TEŞEKÜRLER DİYARBEKİR BÖLGEMİZDE SEN ÇIKACAKSIN ELAZIĞDAN KUCAK DOLUSU SELAM SEVGİLER DİYARBAKIRA